"MOZGALMAS MÚLT UTÁN MEGÚJULÁS"


TERVEZETT ÚJRANYITÁS A ROZSNYAI UTCAI ÉPÜLETBEN:

2018. NYÁR FOLYAMÁN.

A HIVATALOS MEGNYITÓ ÜNNEPSÉG 2018. SZEPTEMBER 1-RE VAN TERVEZVE!


Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzatának 67 ezer példányban megjelenő lapjában, azaz a Hírnök című újság 2015. október 1-i számában jelent meg az alábbi cikk a Láng Művelődési Központ 2016/2017 évre tervezett felújításával kapcsolatban.Szeretnénk itt is megjegyezni, hogy nagyon hálásak vagyunk a XIII. Kerületi Önkormányzatnak a jelentős beruházásért és az ideiglenes telephelyért.

A XIII. Kerületi Önkormányzatnak hála a felújítás ideje alatt sem zárunk be,
változatlanul működünk tovább a

1131 Bp. XIII., Fiastyúk utca 35-37.

szám alatti volt általános iskola bal oldali épületszárnyában.


A bejárat a Fiastyúk utcai lakóház és az épület közötti mellékutca végéből nyílik.


 

MEGNYITOTTUNK!

2017. január 6-tól programjainkra és rendezvényeinkre továbbra is várunk minden kedves érdeklődőt a Fiastyúk utca 35-37. szám alatti ideiglenes telephelyre!


Bővebb felvilágosítás kérhető:

a 061/349-6308 vagy a 061/349-6309 telefonszámokon

a hét minden napján 9-21 óráig.


Megközelíthető:

120-as busz - az Árpád hidat köti össze az Újpest-Központtal.

Mind a két indulási irány esetében a Fiastyúk utcai megállónál kell leszállni.

A menetrendért kattintson IDE!


105-ös busz - a Gyöngyösi utcát köti össze az Apor Vilmos térrel.

Mind a két indulási irány esetében a Násznagy utcánál kell leszállni, ahonnan a Göncöl utca irányába történő kb. 2 percnyi sétával elérhető az intézmény.

A menetrendért kattintson IDE!


A nyitvatartási időben autóval érkezők számára az intézmény saját parkolóján belül díjmentes parkolási lehetőséget tud biztosítani. Parkoló a bejárattól balra, az épület háta mögött található.

 

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzatának 67 ezer példányban megjelenő lapjában, azaz a Hírnök című újság 2017. január 12-i számában jelent meg az alábbi cikk a Láng Művelődési Központ 2017 évre tervezett felújításával és az átköltözéssel kapcsolatban.

 

Ugyancsak a Hírnök című újság 2017. szeptember 7-i számában jelent meg az alábbi cikk is a Láng Művelődési Központ felújításával kapcsolatban.

A Hírnök című újság 2017. december 1-én megjelent számában - az 1. és az 5. oldalon folytatva - jelent meg egy cikk a Láng Művelődési Központ felújításával kapcsolatban.

Az újság teljes száma az alábbi linkről tölthető el:

A Hevesi Sándor Színtársulat készített egy "Házavató gála a Láng-ban" c. beharangozót az épület újbóli megnyitójához, melyet az alábbi linken olvashatnak el PDF formátumban.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A felújításról készült képeinket megtekintheti az Intézmény hivatalos Facebook oldalán, melyet az alábbi LINK-ről is elérhet.