KÖNYVTÁR

Kölcsönzés: hétfőn 14-18 óráig.


Együttműködési szerződés alapján továbbra is fenntartjuk a Vasas Központi Könyvtár letéti állományát. Így olvasóink számára - a meglévő 16 ezres állományunk mellett - folyamatosan és évenként többször cserélve további 1.200-1.500 könyvet bocsátunk válogatásra, amelyek nagyrészt a legfrissebben megjelent szépirodalmi könyveket tartalmazzák.


 

INGYENESEN ELVIHETŐ KÖNYVEK

 

Kedves Látogatóink!

 

A napokban kezdtük meg jelenlegi könyvtárunk teljes állományának leltározását, és feltöltését egy számítógépes könyvtárprogramba. A selejtezés során feleslegessé vált könyvekből az elkövetkezendő hónapokban a

„Fogd, vidd és olvasd kedvedre!”


című projektünk keretében berendezésre kerül egy könyvespolc az előcsarnokban, ahol mindenki kedvére válogathat a kihelyezett könyvek közül, és szabadon olvashatja, illetve haza is viheti azokat. Érdemes minden héten megnézni a polc tartalmát, hiszen a selejtezés folyamatos, így a polcon lévő ingyenesen elvihető könyvállomány is hétről-hétre változni fog. A polc várhatóan a felújításunk megkezdéséig, azaz a tervek szerint 2016. őszéig fogja kiszolgálni az olvasni vágyókat. Természetesen nem csak elvinni, de hozni is lehet erre a polcra könyveket. Célunk az olvasás népszerűsítése, és a könyvek "megmentése". Szeretnénk, ha egyetlen könyv se kerülne szemétbe, illetve újrahasznosításra addig, amíg van olyan ember, aki szívesen forgatja.

 

Kellemes olvasást kívánunk minden kedves látogatónknak!


A kép 2015. 11. 02-án készült.