Támogassa Ön is adója 1%-ával az Angyalföldi Láng Művelődési Központ Közművelődési Egyesületét!

A Láng Művelődési Központot az Angyalföldi Láng Művelődési Központ Közművelődési Egyesület üzemelteti, amely közhasznú szervezet. Jogosult a személyi jövedelemadó 1%-ának, illetve adományoknak a fogadására. Ezekről igazolást is ad.


Támogatás nélkül egyetlen társadalomjobbító tevékenység sem lenne életképes. A „felajánlható adó 1%” a segítség olyan formája, ahol Önnek egyetlen fillért sem kell kifizetnie, mégis tud segíteni!

Adószám: 18055830-2-41


Támogatását köszönjük!


A Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleménye a 2018. rendelkező évre előzetesen regisztrált szja 1%-os civil kedvezményezettekről az alábbi LINK-en érhető el.

A magánszemély rendelkező nyilatkozatában felajánlásra kerülő összegre igényt tartó civil szervezetnek az állami adó- és vámhatóságnál kell előzetesen - elektronikus úton - regisztrálnia és igazolnia a kedvezményezetté válás feltételeit, valamint bejelenteni a kiutaláshoz szükséges adatokat. A regisztrációs kérelem benyújtásának határideje a rendelkező évet megelőző év szeptember 30-a, amely határidő jogvesztő. A regisztráció visszavonásig érvényes.

Az szja 1%-os felajánlás civil kedvezményezett részére történő kiutalásának feltétele az is, hogy a szervezet a kiutalás időpontjában is megfeleljen a kedvezményezetti feltételeknek és rendelkezzen érvényes regisztrációval. A felajánlásokból való részesedésből határozattal kizárt kedvezményezettek a kizárás évében nem jogosultak az szja 1%-os felajánlásokra, és a regisztrációs listában sem szerepelhetnek. A felajánlás kiutalásáról az adóhatóság elektronikus úton tájékoztatja az Ügyfélkapuval rendelkező magánszemélyeket.

A közzétett listát az adóhatóság folyamatosan frissíti.

 

Információs füzet - Hogyan lehet az szja 1%-áról rendelkezni 2018-ban

 

Felajánlásához használhatja az Adó1százalék.com portált, melyen mi is regisztrálva vagyunk! Az Adó1százalék.com portál azon magánszemélyek számára készült, akiknek adófizetési kötelezettségük van. Az éves adóbevallás során az adófizetőknek ugyanis lehetőségük van a személyi jövedelemadójuk 1+1 százalék felajánlására, amelyre azonban évről évre egyre kevesebben gondolnak.