LÁNG-SÁTOR


Áprilisban kezdődnek a XIII. Kerületi Lakóközösségi Napok, melyeken idén is négy alkalommal kerül felállításra az úgynevezett Láng-sátor! A Láng Művelődési Központ elkötelezett a civil szervezeti tevékenységek népszerűsítésében és ezért 2016 óta minden évben aktív résztvevője ezeknek a kitelepüléseknek.

A kitelepülés lényege, hogy minden alkalommal más, és más helyszínen várják a helyi civil szervezetek a környékbelieket egy kis délutáni kikapcsolódásra. A gyerekeknek, és felnőtteknek egyaránt szerveznek játékokat, játékos versenyeket, kézműves foglalkozásokat, színpadi programokat - könnyűzene, operett, musical előadás, táncbemutató - és egyéb érdekességeket. A programokon a részvétel díjmentes!

2018-ban az alábbi időpontokban és helyszíneken veszünk részt:
2018.04.26., 15.00-19.00 Kárpát utcai játszótér
2018.05.17., 15.00-19.00 Országbíró sétány
2018.06.07., 15.00-19.00 Vizafogó sétány
2018.08.30., 15.00-19.00 Gyöngyösi sétány


A Láng-sátor koordinátora: Kristóf Ágota Gina.
Az esemény főszervezői: Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat és a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. SKult13 Divízió.


Találkozzunk a Láng-sátorban!

Nézzen be hozzánk a LÁNG-SÁTORBA!
Kreatív népi kézműves gyermekfoglalkozásokkal, textil műhellyel: fonás - szövés - patchwork, szabadtéri kisvonattal, szabadtéri óriássakkal és asztali sakkozási lehetőséggel készülünk a kitelepülésre.

Közreműködnek:
Bárány Mária népi iparművész, a Láng Vasútmodellező Gyermek- és Ifjúsági Szakkör, a Minden ami Textil! Klub és a Sakk-kör.

 

Garantáltan interaktív élményekkel és sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Lakóközösségi Napokról készült TOVÁBBI KÉPEK az alábbi linkre kattintva megtekinthetők a Facebook oldalunkon az albumok között!